March 2, 2024
Ангела како ангел во креација на Жана-Брајдл

Ангела како ангел во креација на Жана-Брајдл

Кога децениското искуство и безвременската креативност ќе се спојат со прекрасен модел, епилогот е совршенство. Таков беше спојот на креативниот тим на “Жана-Брајдл” и прекрасната Ангела Јакимовска. Тие ја имаа честа да ја отворат ревијата на познатите во венчаници на овогодинешниот 11ти “Саем за венчавки” Wedding Expo Skopje 23′. Публиката со воодушевување ја пречека, а целата нова колекција на Анкица и Марија привлече огромно внимание кај идните невести и следните два дена. Еве како изгледаше Ангела на стартот од ревијата, а вие драги идни невести посетете го нивниот салон на “Atelier Zana Bridal” и остварете го сонот за венчаница како од бајките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *