кристина димитри

Кристина Димитри се подготвува за свадба, еве каква венчаница ќе носи!

И СЕ ОСТВАРИ СОНОТ НА КРИСТИНА ДИМИТРИ КЕ БЛЕСНЕ ВО ВЕНЧАНИЦА!!!
Брендот Mia wedding е со финални подготовки на венчаницата наменета за нашата позната и актуелна пeaчка Kristina Dimitry. Венчаницата е креирана по нејзин стил со богати рачно изработени детали. Се наближува денот кога таа ке блесне во венчаницата изработена од тимот на Mia wedding.

кристина димитри
Пробите се веќе завршени,а таа е задоволна и многу возбудена.Освен венчаница ви откриваат дека подготвуваат богат аксесоар за глава.И благодариме на довербата и соработката изјавуваат од Mia wedding Струмица.
кристина димитри
На минатиот саем за венчавки Кристина блесна во венчаница но како модел на свечената ревија, а дали и оваа година ќе ја видиме во таа улога, сеуште не откриваме…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *