Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје!

Светско а наше! Запознајте го македонскиот бренд за венчаници Монсоло, кој веќе 3 години успешно работи за американскиот пазар, поради големата заинтерестираност од оваа година нивните вечаници ќе им бидат достапни и на македонските невести.

Модерни и традиционални модели испреплетени со уникатниот стил на дизајнерката Моника.
Нивната нова колекција ќе ја претстават на престојниот саем за венчавки Wedding Expo Skopje.

Целокупниот тим на Монсоло ќе биде присутен на
саемот да ви помогне во изборот на вашата венчаница од соништата.

Горди на нашите саемски изложувачи!!!