April 22, 2024
Анѓела Јакимовска во креација на Атеље Жана

Анѓела Јакимовска во креација на Атеље Жана

Новата колекција на венчаници од Атеље Жана можеме да ја објасниме со три збора, гламур, раскош и убавина.

Анѓела Јакимовска во креација на Атеље Жана
Анѓела Јакимовска во креација на Атеље Жана

Допирот од вештите раце на дизајнерките Марија и Анка е достоен за кралица, затоа што секоја жена е кралица.
Моника Црнокрак во креација на Атеље Жана
Моника Црнокрак во креација на Атеље Жана
Сонот на секоја невеста е задача која треба да реализира до перфекција.
Барбара Поповиќ во креација на Атеље Жана
Барбара Поповиќ во креација на Атеље Жана
Користењето на врвни материјали и рачно изработените детали се нешто што отсекогаш го симболизира работењето на ова врвно атеље.
Светлана Црнокрак во креација на Атеље Жана
Светлана Црнокрак во креација на Атеље Жана
Но она што е можеби и најважно тие не само што ги пратат модните трендови, тие ги создаваат.
На ревијалната вечер на саемот за венчавки ни претставија модели од новата колекција, а на подиумот како нивни модели се појавија совршената Анѓела Јакимовска, секогаш прекрасните мајка и ќерка Моника и Светлана Црнокрак, а на крај се појави и супер талентираната млада ѕвезда Барабара Поповиќ.
Барбара Поповиќ во креација на Атеље Жана
Барбара Поповиќ во креација на Атеље Жана